File:Escut de Sant Adrià de Besòs.svg

Original file((file SVG, nominalmen 610 × 1,250 pixeles, mesura de file: 71 KB))

Ti file es de Wikimedia Commons e posse esser usat per altri projectes. Li descrition in su págine de descrition es monstrat in infra.

Descrition

Aquest escut és una representació del blasonament oficial però no és el que fa servir l'Ajuntament de Sant Adrià. Per aquest vegeu File:Escut oficial Ajuntament Sant Adrià de Besòs.jpg o http://www.sant-adria.net/serveis/comunicacio_imatge_corporativa .

coat of arms
InfoField
Català: de Sant Adrià de Besòs, Barcelona, Espanya.
English: Sant Adrià de Besòs, Barcelona, Spain.
Español: de San Adrián de Besós, Barcelona, España.
blazonry
InfoField
Català: Escut caironat: de porpra, una enclusa d'or acompanyada a la punta d'una faixa ondada d'argent. Per timbre, una corona de baró i acoblat darrera l'escut un bàcul de bisbe d'or posat en pal.
Español: Escudo embaldosado: de púrpura, un yunque de oro acompañado a la punta de una faja ondada de plata. Por timbre, una corona de barón y acolado detrás del escudo un báculo de obispo de oro puesto en palo.
References
InfoField
Català: DECRET 156/1987, de 9 d'abril, pel qual s'autoritza l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per adoptar el seu escut heràldic municipal. (in català) (pdf). DOGC núm. 841. Generalitat de Catalunya (1987-05-20) Retrieved on 7 February, 2013.
Español: DECRETO 156/1987, de 9 de abril, por el que se autoriza al Ayuntamiento de Sant Adrià de Besòs para la adopción de su escudo heráldico municipal. (in español) (pdf). DOGC núm. 841. Generalidad de Cataluña (1987-05-20) Retrieved on 7 February, 2013.
Date 30 novembre 2007
Artist
InfoField
HansenBCN
Fonte Propri ovre
Permission:
(Reusant ti-ci file)
Insignia This image shows a flag, a coat of arms, a seal or some other official insignia. The use of such symbols is restricted in many countries. These restrictions are independent of the copyright status.
Other versions
SVG genesis
InfoField
 
The source code of this SVG is invalid due to 205 errors.
 
This W3C-invalid coat of arms was created with Inkscape…important.

Autorisation

Public domain I, the copyright holder of this work, release this work into the public domain. This applies worldwide.
In some countries this may not be legally possible; if so:
I grant anyone the right to use this work for any purpose, without any conditions, unless such conditions are required by law.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

depicts anglesi

Versiones del file

Clacca a un date/témpore por vider ti version.

Version deMiniaturaDimensionesUsatorComentarie
actual08:24, 6 august 2008Miniatura del version de 08:24, 6 august 2008610 × 1,250 (71 KB)XavigivaxNuevo diseño de corona. Revisión contornos y de objetos no visibles.
13:06, 30 novembre 2007Miniatura del version de 13:06, 30 novembre 2007610 × 1,250 (124 KB)HansenBCN{{Information |Description= {{ca|Escut de '''Sant Adrià de Besòs''': ''Escut caironat: de porpra, una enclusa d'or acompanyada a la punta d'una faixa ondada d'argent. Per timbre, una corona de baró i acoblat darrera l'escut un bàcul de bisbe d'or posa

Li sequent págine usa ti file:

Usu global del file

Li altri wikis a sequer usa ti-ci file:

Vider plu del usu global de ti-ci file.

Metadata